Dining Week 2015 programmet er på plads..


Da budgettet er strammere end sædvanligt for tiden, har jeg set mig nødsaget til at skære lidt ned på antallet af besøg i år, men også kun lidt. De to forrige år er det blevet til fire besøg, og det er faktisk også i overkanten af hvad man (jeg) kan rumme, så når alt kommer til alt, er det nok meget godt, at det kun bliver til tre besøg i år. 

Tirsdag skal jeg på Guru med Theresa. Menuen er indisk, og det ikke et område jeg er specielt velbefaret i. Jeg kan dog godt lide smagene når bare ikke det bliver alt for spicy. Torsdag skal Mette og jeg på Nimbs Terrasse, som fører et langt mere fransk/nordisk køkken hvor den står på klassiske råvarer og finesse. Endelig fredag bliver det kærestedag på Un Mercato som byder på rustik italiensk mad, forhåbentlig med masser af kærlighed og smag.

Til Dining Week forsøger jeg altid at vælge restauranter jeg ikke har besøgt før, og jeg vælger helst menuer der ikke er den klassiske fisk-bøf-chokolade sammensætning. Jeg synes det er et super fedt koncept med sådan en uge, da der også kommer fokus på de lidt oversete restauranter. Sidste års store overraskelse var f.eks. Vesterbro Vinstue – et sted jeg ikke engang anede eksisterede. Deres menu i år lyder også virkelig lækker, men jeg vil så nødigt blive skuffet ved et 2. gangs besøg, som jeg gjorde med Aamanns sidste år, maden de serverede var jo udemærket, men alene fordi niveauet havde været så tårnhøjt i 2013, var det svært, ikke at blive en smule skuffet. Så jeg holder nu fast i princippet om, kun at prøve restauranterne én gang – i hvert fald under Dining Week.

NimbTerrasse

Et sted jeg gerne ville have besøgt, men hvor der ikke var flere ledige tider, er Ravnsborg Vinbar. Menuen lyder uhyre spændende men det har andre jo åbenbart været enige med mig i. Tilsyneladende har Ravnsborg Vinbar og Vesterbro Vinstue samme ledelse – måske det bare er det generelle koncept der appelerer til mig. Vinbar – Vinstue, what’s not to like?! 😉

Som vanligt skal der nok komme en lille anmeldelse af de enkelte steder jeg besøger i år, og hvis du selv skal afsted, vil jeg mægtig gerne høre om dine oplevelser også. 😀
Ps. Der er stadig billetter at få – du kan stille dig i kø HER.
* Billederne til denne post er lånt fra Dining Weeks hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s