Vejen til lækre minimalistiske fotobøger – Creative Eyes Designs!

CED product-display

Nogen gange er det rart med steder hvor vi kan springe lidt let hen over tingene, og med templates er det super nemt at lave et smukt fotoalbum klar til trykken på kun få øjeblikke.

Inga hev fat i mig i slutningen af november, og spurgte om ikke vi skulle se at få vores egen webshop stablet på benene. Det har egentlig været planen siden 2010 hvor vi begyndte på projekt Creative Eyes Designs, men vi havde begge travlt med arbejde og livet generelt, så det blev ikke til andet, end at sælge vores produkter på en New Zealandsk side a la det danske Pixum. En ellers fin lille nebengeschäft som ikke rigtig krævede noget, men alligevel trak et har håndører hjem en gang imellem. Dog var deres software super irriterende, så det at lægge et nyt produkt i butikken var dødens pølse, og med den lave pris vi kunne tage for det, var det simpelthen ikke besværet værd.

Nåmen nu skulle det altså være, og jeg må sige at tidspunktet var velvalgt. Uden job manglede jeg virkelig noget at rive i, så jeg slog til uden de store betænkninger, og gik straks igang med at sætte en webshop op.

CEDHeader

Vores arbejdsfordeling har altid været ret skarpt defineret. Inga laver sider, previews og bannere, har styr på det juridiske og laver teksterne til siden. Jeg laver de ting Inga skal bruge for at få siderne til at se pæne ud, og så er det mit ansvar at shoppen er lækker og overskuelig og ikke mindst at den virker som den skal. Jeg har heldigvis nogle søde nørdevenner, som kan træde til når det driller med DNS og kode og gøgl, men selve webshoppen har jeg selv sat op. Det er en sjov og spændende process at finde ud af, hvad der skal stå hvor og hvordan det skal se ud, men jeg er ret tilfreds med det færdige resultatet, som jeg synes afspejler ret godt vores enkle, rene, minimalistiske stil. Nu har vi sparket den igang, og så må jeg rette til hen ad vejen, når vi ser hvad der virker og ikke virker.

De fleste af vores produkter er hele bøger med omkring 20 forskellige sider som man kan bruge på kryds og tværs og igen og igen. Du skal bruge et fotoredigeringprogram a la PhotoShop for at kunne lege med, og du kan påføre tekst hvor/hvis du synes det passer.

De færdige sider gemmer du i en mappe på din computer, så kan de uploades der hvor du gerne vil have printet din fotobog.

Det er da lidt mere spændende, end den klassiske fotobog.

Kig forbi Creative Eyes Designs på creativeeyesdesings.com!

CED-Screenshot

Your favourite photobook templates

 

3 thoughts on “Vejen til lækre minimalistiske fotobøger – Creative Eyes Designs!

  1. Hvor ser det spændende ud! Hvor er I bare gode!

    Jeg må lige tjekke siden ud når jeg er ved min computer – ikke så let at se designs fra mobilen. Ved ikke om det måske kan gøres tydeligere eller måske er det bare mig😊

    Knus Nina

    • Måske du har trykket på det der hedder Quick View – det fungerer nemlig ikke ret godt på mobil. Jeg må se om det er mulgt at slå det fra, så man kun får den normale visning. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s