Endnu en gang vestover..

2014-06-14 10.08.26-2

Det var det mest fantastiske vejr vi havde at køre i, da vi lørdag formiddag vendte næsen mod vest. Hjemstavnen kaldte for min far havde fødselsdag, og min faster og hendes mand havde planlagt en fælles 120 års fødselsdag lige oven i. 

2014-06-14 10.09.26-1

Hjemme hos mine forældre blev min far begavet med fine klematis. Jeg havde købt en Orange Peel som skulle være særlig god til bierne samt en der hedder noget så eksotisk som Triternata Rubromarginata. Sidstnævnte ser virkelig fin ud, og skulle dufte af marcipan, så det må være lige noget for min daddy, der eeeeeelsker konfekt. 😀

 

Lørdag aften var vi til kalas og Patrick blev udsat for den helt store familieprøvelse. Det gjorde jeg nu også selv, for med de få gange om året jeg besøger familien i Jylland, var der godtnok mange jeg ikke havde nogen som helst anelse om, hvordan passede ind.

Min super dygtige kusine stod for de smukke borddekorationer

Der var dog også kendte ansigter imellem, bl.a. min faster fra Australien, som vi af gode grunde ikke ser så tit. Hun fylder 70 senere i år, og der bliver naturligvis sendt en lille delegation afsted Down Under til den tid, så familien kan være repræsenteret på behørig vis. Jeg vil også gerne selv der ned en dag, men rejsebudgettet tillader det desværre ikke.

 

Dagen efter festen var vejret også skønt, og vi spiste morgenmad på terrassen. Torgeir, mine forældres Broholmer, gjorde os selskab, men han er nu ved at være en ældre herre, så der var ikke meget hopla i ham. Her er han kravlet under bordet, hvor han ellers var vældig glad for Patricks tæer.

2014-06-15 09.54.24-1

Efter godt 24 timer i det jyske drog vi igen tilbage til Sjælland – endnu en gang i smukt kørevejr. Vi rundede lige Nørrebronx og satte min lillebror af, inden vi kunne komme helt hjem og holde en velfortjent siesta.

Tak for denne gang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s