Om rejer og kompensation..

2014-06-09 14.18.28-1

Det er svært ikke at blive bare lidt glad når kæresten kommer hjem med håndpillede rejer og stenbiderrogn. Mandags helligdagsfrokost blev således til afslapning på altanen med et monster af en rejemad med stenbiderrogn i hidtil usete mængder. Hertil et glas dejlig kølig rosé – life is good!

2014-06-09 14.18.38

Vi skulle egentlig ha’ holdt kærestedag søndag med pil-selv rejer på Café Dirch Passer, som er en ny café på Frederiksberg, men desværre havde de ikke informeret os om, at de liiiige manglede det allersidste før de kunne åbne helt. Lidt trist, når bordet har været booket i næsten 14 dage. Alarmklokkerne havde dog kimet, for på deres facebookside havde de skrevet, at de “nok” først ville kunne åbne fredag. For at være sikre, havde vi prøvet at ringe inden vi skulle afsted, men uden at komme igennem. Så overraskelsen var ikke så stor, da vi ankom til mørke vinduer og lukkede parasoller.

Jeg har skrevet til caféen og udtrykt min forundring over den mangelfulde information – nu må vi se om jeg får et svar retur. Caféen ser ellers rigtig lovende ud, men hvis jeg ikke kan være sikker på, at de overholder deres del af aftalen, er der langt fra Glostrup til Frederiksberg.

Så er det godt at vi også kan spise rejer hjemme!

2014-06-10 08.51.55

Se forresten lige her i baggrunden, hvor store mine tomatplanter er blevet. De første blomster springer snart ud, og jeg glæder mig til at smage på mine første helt hjemmedyrkede tomater. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s