Fine fund fra Søstrene..

2014-06-05 09.58.33

Igår var jeg på jagt for at finde en patentflaske til min hyldeblomst drik. Jeg endte hos Søstrene Grene, som stort set altid er en vej i nøden, og fandt da også min flaske. Jeg faldt dog også over disse skønne huse, som er som skabt for vores stue. 

2014-06-05 09.57.25

Husene kommer i 6-7 forskellige størrelser og i denne grøngule samt turkis/blå og lyserød. Jeg må tilstå at jeg ikke kiggede så meget på de andre, for disse var lige i øjet. 😀 Priserne ligger på omkring en 20’er pr. kasse i disse store størrelser.

2014-06-05 09.57.49

Vasen er i øvrigt også fra Søstrene Grene – de kommer også i grøn og grå, samt en lidt fladere model med de samme riller.

Nu mangler jeg bare at finde ud af, om der skal flytte noget ind i mine nye fine huse.

Er du også vild med huse, kan jeg berette at Netto igen har fået deres fine træ hus reol-kasser i butikkerne.

2 thoughts on “Fine fund fra Søstrene..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s