Hjemme igen..

2014-05-12 14.05.19

I weekenden var vi i Kolding og besøge min søde mor, som havde fødselsdag. Tænk at hun igen i år blev 27..  😉

Gaven hun skulle have, har jeg haft stående et stykke tid. Jeg havde købt en Kähler Botanica gulvvase da jeg var på lagersalg i starten af april, og havde kombineret den med et fint lille bonsai træ som jeg fandt, da jeg for nyligt var i Vallensbæk Stue- og Havecenter. Heldigvis passede træets plast potte præcis ned i krukkens åbning, så det var ret perfekt – bunden og siderne har jeg fyldt med leca kugler, for at træet ikke står for dybt.

Af Gåsepigen fik mor de to Kähler Cono lysestager som stod på ønskelisten.

 

Efter et par hyggelige dage i det jyske, begav vi os søndag eftermiddag hjem igen – med en lang Melodundeaften dagen forinden, var Gåsepigen ret grydeklar men overgav sig imponerende nok først 10 km. hjemmefra. 2014-05-11 15.29.51

Hun påstår selv at hun ikke sov, så det her må være en gås der ligger på lur.. ;).

 

Kähler har i øjeblikket en konkurrence hvor man kan vinde et helt Ursula stel – du kan være med HER.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s