Copenhagen Dining Week 2014

diningweek20141

I dag blev der åbnet for køtilmelding til Copenhagen Dining Week 2014, og på blot en times tid, var der over 2000 i kø.

Jeg fik nummer 2859. Sidste år havde jeg nummer 8847 og der var stadig masser af ledige pladser da det blev min tur, så jeg er ikke nervøs.

kø

Konceptet er simpelt; Godt 100 københavnske restauranter har meldt sig på banen, og tilbyder hver især en treretters menu til kr. 200,- pr. person.

Copenhagen Dining Week foregår altid i uge 7, og der er tryk på. Man melder sig typisk til et bestemt klokkeslet, og så går det ellers løs.

Sidste år var jeg ude 4 gange. Jeg besøgte Zeleste, Aamanns, Gorm’s på Nyhavn og Nyhavn Færgekro.

Du kan læse mere om sidste års restaurantbesøg, ved at klikke ovenfor.

Eventet bliver lavet i samarbejde med San Pellegrino, og der serveres gratis vand til middagen. Vin kan tilkøbes men det er ikke et krav. Der er således rig mulighed for et uhyre billigt restaurantbesøg.

På tirsdag ca. kl. 14.30 er jeg nået frem forrest i køen, og jeg er vold spændt på at se, hvor jeg kan komme til at spise i år.

Aamanns ligger højt på ønskelisten ene og alene fordi det var en fabelagtig middag de præsenterede sidste år. På Instagram under #copenhagendiningweek så jeg hvad de andre restauranter præsenterede, så derfor skal Grønbech & Churchill  også prøves hvis det kan lade sig gøre – det så virkelig spændende ud sidst. Vesterbro Vinstue lyder super lækker, så den står også højt.. og.. og.. og..

Du kan se hvad restauranterne tilbyder HER, og følge med på Facebook HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s