Søndagshygge..

Billedet lånt fra http://emilysalomon.dk/

Aftalen var egentlig, at jeg skulle møde P inde ved hans arbejde når han havde fri, men der var stor jubel, da P ringede og spurgte, om ikke han skulle komme og hente mig, for han havde fået lidt før fri.. Jo tak og haleluja!! Den oprindelige plan inkluderede en rundtur i Frederiksberg Have med efterfølgende glögg og æbleskiver, men vi var enige om, at det kunne vi sagtens vente med til en anden gang, nu hvor vejret var strålende, på den helt ufede måde. I stedet blev det til dejlig burger på Halifax og glöggen indtog vi på Belis Bar. Jeg var lidt spændt på, hvad vi skulle bagefter – jeg havde været inde og lure på biografens spilleplan, men jeg mente ikke lige der var noget der talte til os. Det var faktisk først da vi rundede hjørnet ved Falkoner Alle, at jeg kom i tanke om, at der jo var ekstraforestilling med De Nattergale på Falconer..

Jeg har faktisk set De Nattergale før, men det er henved 20 år siden, og det var uden Uffe, da han dengang holdt pause pga. tinitus. Det er ikke musik vi hører sådan til hverdag, men en gang imellem sniger der sig alligevel et par af de gamle numre ind. Deres tekster får mig altid til at trække på smilebåndet, og der vækkes mange minder om barndom hvor min moster og jeg skrålede med på sangene – jeg tror vi kunne dem alle udenad.

Et af de første numre de spillede var dette:

Måske er det mine jyske gener der gør, at jeg kan relatere til den sådan lidt underspillede humor de lægger for dagen, men P er heldigvis med på vognen, så vi havde en fest. De sluttede første halveg af med et par af numrene fra The Julekalender, og til vores store ærgelse fortsatte de med julerierne i hele 2. halveg. Nu hedder showet jo godtnok også “The Julekoncert” så det er vel hvad man kunne forvente, men vi var enige om, at vi hellere ville ha’ hørt dem med deres gamle repertoire.

Særligt havde jeg gerne set et gensyn med denne, som jeg viste min lillebror sidst han var på besøg – han havde aldrig set den før (ungdommen nu til dags) og han lå flad af grin..

Da vi kom hjem stod den på friskbagte boller a la Valdemarsro og sofahygge.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s