På væggen..

Jeg havde egentlig tænkt mig, at dette billede skulle hænge i vores entré.. Der er en fin væg som lige netop passer i størrelsen, og farven er også god, det virker bare lidt tosset, når nu jeg ikke længere bor inden for kommunegrænsen, så jeg har gået og grublet lidt frem og tilbage over, hvad der så skulle være.

Idag fandt jeg løsningen.. 😀

Jeg sad og læste de blogs jeg følger på Bloglovin’ og faldt over dette fede DIY spejlophængHomesick.nu. I kommentarerne havde “Ditte blog” skrevet, så jeg klikkede ind for at se hvem Ditte var.. Da jeg scroller ned, falder jeg over dette indlæg, og lagde især mærke til billedet på væggen. “Klam” som står bag billedet her over, laver virkelig mange fede versioner over København og Københavns bydele, men ingen kort uden for København. Det gør Kortkartellet som har lavet Dittes plakat, og sørme om ikke der også var et med Vestegnen..

Det er nu på vej hjem til mig, så tak Homesick, tak Ditte og ikke mindst tak til Kortkartellet!.. 😀

3 thoughts on “På væggen..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s