Lægevalg – hmm..

Jeg har igennem en del år haft en sød sød kvindelig læge på Østerbrogade, som jeg har været meget glad for, men hun gik desværre på pension for nogle år siden. Hende der kom i stedet for havde jeg en dårlig mavefornemmelse med – jeg synes ikke det er et godt tegn, når en læge kigger på mig, og siger “Tror du ikke vi skal satse på, at det bare er det?”

Nu har jeg aldrig været storforbruger af læger – sygehuse måske, og især det ortopædkirurgiske ambulatorium hvor min mor og jeg har spenderet maaaaaange timer – primært i deres venteværelse *suk*! Men almindelige praktiserende læger har jeg ikke brugt ret meget, så derfor har jeg heller aldrig lavet en hel masse research på området. Nu skal jeg jo så flyttet igen, og desværre er den læge som P og hans familie bruger lukket for tilgang, så jeg har været på lægeshopping..

Ja tak, det blev en kort shoppetur. Det viser dig, at der kun er een enkelt læge i hele Glostrup, som ikke er lukket for tilgang.. Måske det var på tide, at Glostrup fik nogle flere læger! Evt. ham herover.. 😉 Og dog, jeg var engang til undersøgelse på hospitalet, hvor jeg med blussende kinder sad overfor Thue som var lægestuderende, ung og über hot, og som tilmed skulle tage mit blodtryk.. “Det er lidt højt..” Hurra, hvorfor tror du?!? 😛

Jeg håber at min nye læge er helt normal, og så naturligvis at han kan sit kram. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s