Farveforlig..

Vores forestående sammenflytning er ved at være oppe over.. Vi er så småt begyndt at pakke ned i min lejlighed, og snart skal vi igang med at opbygge VORES hjem.. Indtil nu har jeg stort set altid stået alene med indretning, hvilket har passet mig ganske glimrende, men P har ytret ønske om deltagelse, så jeg forsøger at give ham plads.

Det er lidt af en process, idet jeg mest er til det hvide skandinaviske hjem, hvor farverne kommer på de accessories jeg putter ind i hjemmet. P har dog understreget at han vil have farve, så jeg har været på jagt efter nogle gode kompromiser.

Vi er nået frem til, at køkken og bad får lov til at være hvide.. Bum! Den beslutning tog ikke lang tid. 🙂

Det var lidt mere kritisk, da vi kom til lejlighedens øvrige rum. I vores entré havde vi egentlig først snakket om noget a la dette

Vi kan begge rigtig godt lide idéen med lyst for oven og mørkt for neden, jeg var dog lidt betænkelig ved den kul-sorte, og grå var efter P’s mening “kedsomhedens farve” så den var udelukket. Vi er i stedet endt på noget a la denne vægfarve, til den nederste halvdel af rummet.

Så kan det også være, at jeg kan få sneget denne illustration af Nis Klamer ind, som jeg købte tidligere på året..

I stuen har jeg heppet lidt på at få en grøn væg. Jeg har meget grønt i min stue idag, og jeg elsker det. P er ikke begejstret ved tanken, meeeeen jeg tror han er ved at give sig. Jeg tror det ender med en enkelt væg i denne skønne grønne farve – resten skal være hvidt.

I soveværelset maler vi væggen ved sengens hovedgærde i denne flotte aubergine.. Resten forbliver hvidt.

Gåsebarnet vil gerne have noget med turkis og pink – jeg håber dog, at jeg her kan få lov til at holde fast i, at de store ting bliver holdt i sort og hvid, og så kan farverne komme på tilbehøret – hun skal jo nok nå at skifte yndlingsfarve mange gange endnu inden hun flytter hjemmefra..

Jeg er ret begejstret for dette tapet, og ginen har hun allerede.. Jep, jeg kopierer groft stilen fra Annixsen.. 😀

Åhh det bliver spændende, hvordan det hele falder på plads, når vi endelig flytter sammen i VORES lejlighed!

One thought on “Farveforlig..

  1. Pingback: Sort, hvid og farve.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s