.. og 1½ liter kondivand..

Det er ikke ret meget der skal til, for at jeg får en sang på hjernen, og oftest er det ikke engang hele sangen, men kun et enkelt vers.

I dag kører Østkyst Hustlers på repeat bag mine pandelapper, og det blot fordi en mand på tanken bestilte 20 Prince Light..

Jeg ta’r en Yankee Bar, et eksemplar af denne måneds Euroman, 20 Prince Light og 1½ liter kondivand.. 

Teksten er fra Verdens Længste Rap, som blev sendt i Børneradio på P3 engang i 95. Mændene bag er Jazzy H, DJ Peyk og Bossy Bo, som undertegnede havde et mellemstort crush på back in the days, . Med i projektet var bl.a. også kendte navne som MC Einar, Al Agami, Humleridderne og Camille Jones, som alle havde hver deres rolle i, hvad vel næsten kan betegnes som et hørespil.

Hvis du ikke kender Verdens Længste Rap, kan jeg informere dig om, at der her er tale om 70 minutters ordgøgl af bedste skuffe. Rappen fordelt på 11 tracks, for at den passede til, at kunne sendes i Børneradio. Og når nu Børneradio er nævnt, er jeg egentlig ret imponeret over, at de fik lov til at sende den, for den handler både om sex, stoffer og om at snyde og stjæle.. Alt det der i mellemtiden er blevet politisk ukorrekt at skrive tekster om – især for børn. Men hey, Terkel I Knibe blev også sendt i Børneradio, så måske verden bare var lidt mindre provokationsforskrækkede dengang.

I korte træk handler Verdens Længste Rap om to gamle folkeskolevenner der mødes igen. Om hvordan de begge har noget rod de skal redde sig ud af, og hvordan de klarer sig igennem ved brug af streetsmarts og hustlerier. I klippet ovenfor, har de netop tanket Jazzy Hs lyserøde Jaguar, og skal forsøge at slippe uden om regningen.

Du kan høre alle afsnittene HER.

Østkyst Hustlers første rigtige album – “Fuld af løgn” hørte jeg til hudløshed dengang jeg arbejdede som køkkenmedhjælper på A Hereford Beefstouw i Kolding. Jeg kan alle sangene uden ad. Patrick deler heldigvis denne niche, så det er ikke sjældent, at vi lige tager os en rap-battle over opvasken.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s