Skabsitaliener..

I uge 7 er der Copenhagen Dining Week. Det betyder, at du kan komme billigt ud og spise, på restauranter som normalt ikke nødvendigvis ligger i den billige ende.
Prisen er fast – 3 retter mad for 200 danske kroner. Restauranten forbeholder sig så retten til at fastsætte menuen, men mon ikke der er noget imellem, som kan friste iblandt de knap 100 tilmeldte restauranter? Jeg har i hvert fald udset mig et par favoritter.

Metodisk som jeg er, gik jeg listen igennem og skrev navnet ned på de restauranter som virkede tillokkende. Der tegnede sig dog hurtigt et klart billede – jeg er åbenbart skabsitaliener!! I hvert fald var der ikke mange af de italienske restauranter, som undgik at komme på min liste.

Hvad er du mest til?

Pladserne er endnu ikke frigivet, men du kan stille dig i kø, så du får besked, når det er din tur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s