Hvis man ikke lige ved det..

.. ville man ikke ha’ den fjerneste chance for at vide, at Gåsen var med til indspillingen af Jagten som har premiere til foråret.

Men det var hun nu en gang, og selvom man ikke kan se mere en en sløret skygge af hende i baggrunden på et enkelt klip, så var hun der.. Se bare her.. Godt gemt og lettere fjollet, lige bag søde Klara og foran den alt for kære Pelle.

Det var en sjov oplevelse, men jeg må erkende, at Laura i hvert fald ikke bliver filmstjerne før hun selv kan tage afsted, for hold op det er kedeligt at være forældre til. Hvis vi skal mere af den slags, skal jeg i hvert fald til at lære at drikke kaffe og spille canasta – så kan det være at tiden går lidt hurtigere..

Nåmen jeg var inde og se filmen til en forpremiere igår, og den var intet mindre end fantastisk.. På en sådan måde hvor man mærker at man sidder og bliver gal i skralden samtidig med at man krummer tæer.. Den er skræmmende virkelig, og skuespillerne gør et fantastisk stykke arbejde.
Gør dig selv en tjeneste og SE DEN når den har premiere.. Det er ikke for sjov, at der er blevet delt palmer og sager ud.. Vinterberg kan godt være stolt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s