Så meget for forår..

Når nu solen står højt på himlen, og man kan høre fuglene kvidre, er det godtnok svært ikke at blive bare en lille smule glad indeni.
Jeg fik lokket manden og Gåsen med på en lille ekspedition i Frederiksberg Have, i håb om at få plukket årets første håndfuld vintergækker, men hvad sker der?! Haven er jo fuldstændig frosset til!! Baggrunden på billederne herunder, var faktisk et af de få steder, hvor jorden ikke stadig var dækket af hvidt, men søen.. Ja, det er faktisk en sø under alt det hvide..
Nåmen vi fik fodret et par ænder. De var ikke voldsomt sultne, for jeg gætter på, at der havde været i omegnen af  50 familier før os, der mente at vejret var perfekt til andefodring.
M og jeg fandt os en plads i solen, imens Gåsen gav den gas med de medbragte teboller. Det var en dejlig tur, omend det blev noget køligt der hvor solen ikke ramte.

Glædelig søndag til jer alle!
Hov.. Der var jeg alligevel lidt for hurtig.. Nåmen glædelig lørdag så da.. Altid rart at få en ekstra fridag foræret.. 😉

One thought on “Så meget for forår..

  1. Det ser jo bare SÅ hyggeligt ud :-)Her havde vi også kanon vejr.. bortset fra den halve meter sne som lige ramte os fredag aften. Men flot så det ud, bortset fra de steder der var skrabt sammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s