Så blev jeg også påskeglad.. :D

Se hvad posten havde med til mig idag.. 😀
Tre fine porcelænsæg til ophæng – skal lige ud og ha’ klippet et par grene, men indtil videre må de ligge i “fugleredeplanten”.. Lækre dragee æg, som desværre nok alt for hurtigt får ben at gå på, og et virkelig skægt gummislange armbånd, som jeg allerede glæder mig til at lære at gå med. Det fylder jo lidt sådan eet, men det er lige min farve (sort) så mon ikke jeg hurtigt får taget på det. 😀

Den glade giver er Tina aka The Knitting Chick – Tusind tak Tina! 😀

Dette var jo mit første år med Operation Pæskeglad, men jeg skal da helt sikkert være med igen til næste år.
Nu skal jeg bare lige ha’ pakket og sendt min egen pakke, så den kan komme frem til en forhåbentlig glad modtager i Billund.

One thought on “Så blev jeg også påskeglad.. :D

  1. Skøn gave 🙂 Og verden er lille: Den glade giver bor i samme by som jeg bor i! Og Billund… ja det er jo dén by jeg arbejder i. Pudsigt!!!God påske 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s