Et lille lift..

Der dumpede lige et nyhedsbrev ind i mailboksen fra Becky Fleck (Pagemaps) og jeg så hun havde en lille udfordring kørende..

Her er mit bidrag:


Laura har et stykke tid været inde i en grøn periode hvor ALT der er grønt er godt.. Lige fra slush ice til broccoli.. 😀 Blusen hun har på på billederne er en af hendes yndlinge og den hun spotter først i stakken af trøjer. Dette bliver jeg naturligvis nødt til at afspejle i papiret, og som det opmærksomme øje måske har opdaget, er PPD’s Paperhearts papir iblandt mine favoritter for tiden.

Udover PPD har jeg brugt produkter fra Flergs, Danielle, Irene Alexeeva og Weeds and Wildflowers.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s