Ja så blev der stille herinde igen.. ;)

Og dog.. Jeg tænkte at jeg lige ville poste lidt billeder af hvad jeg har lavet på det seneste.. 🙂


Jep.. Så stor er Gåsen nu.. 🙂 Billedet er dugfriskt fra i lørdags.
Jeg har brugt sager fra Pineapple Plantations: Paperhearts, Fancy Pants og Gift for a friend (http://www.scraporchard.com/). De slidte overlays er fra Danielle og kan købes hos Catscrap.com


Her har jeg igen brugt papir fra PPD’s Fancy Pants. Stingene er fra Redju og fontene kan snart købes på Scrap Orchard.


På dette LO har jeg brugt et kit fra Ziggle Designs der hedder A new leaf. Det kan også fåes hos Scrap Orchard. Overlays er de samme som på første layout.


Her er vi så tilbage ved Fancy Pants igen, og så lige en lille snip fra et Songbird Avenue kit.

Jeg har også fået lavet et par kort til Mette.. 😀

Det første her er jeg rigtig glad for. Det er lavet til et bryllup. Papiret er faktisk det samme som jeg har brugt på det øverste LO med Gåsen. Så har jeg brugt lidt scrappers floss, en hel masse punchede blomster fra lageret og en stak brads. Dingletingene er fra Panduro. Wordart er hjemmelavet, men kraftigt inspireret af Bethanys. – og så har jeg ellers hørt Moulin Rouge soundtrack lige siden. 😉


Det næste er til prinsesse I’s barnedåb. Jeg har printet papirer fra PPD’s Gift for a friend og Ethans Backyard. Wordart er fra Elegant Wordart by Bethany, og det kan alt sammen købes hos Scrap Orchard.
Vingen fandt jeg i gemmerne, men er købt hos Panduro. I’et er fra BG og er blevet malet hvidt og vendt i en gang glitter..


Så har jeg også lavet et kort til Oskars fødselsdag. Her blev det lidt Mindy Terasawa papir og nogle My Minds Eye rubons, en transperant og noget floss.


Dette var til en fødselsdagsgave til Mettes forældre som fik en rejse til Prag. Postkortene er billeder fra nettet der er blevet ældet lidt. Landkortet er også fra nettet og papiret er vist nok noget Wild Asparagus og fly-rubon’en er fra BG.. Dimsen under knappen er sådan en “ramme brad” som jeg tror er fra MM, men hæng mig ikke op på det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s