Tiden flyver..

.. for det gør tiden når man har noget at rive i, og det har jeg!!

Jeg gjorde jo alvor af mine trusler om at starte en bette biks. Nøjj sådan noget tager tid!! Ikke nok med at man skal bøvle og bøvle og ikke mindst bøvle med at få shoppen til at se bare nogenlunde rigtig ud. Man skal også designe et eller andet man kan sælge der..

Skulle der side nogen derude som bare er sindssygt seje til PHP og stylesheets og hvad har vi, så giv endelig lyd.. 😉

Mit seneste skud på stammen er en fantastisk pakke rammer. Gåsens Mormor har været super sød og har scannet det meste af anevæggen ind til mig, som jeg så har leget med..

Hvad siger I så?

Jeg selv er i hvert fald rigtig godt tilfreds..

Skulle der nu være een der tænker: Hey, jeg har også nogle super flotte rammer, som jeg gerne vil ha’ lavet digitale så jeg kan bruge dem til digiscrap, eller printe ud og sætte på papirscrap så fikser jeg det gerne for dig – eneste krav er at jeg må sælge dem bagefter i min butik, og så får du naturligvis også et sæt ganske gratis. (du skal dog selv scanne dem ind – så skal jeg nok fikse resten). Er du interesseret i dette så send mig lige en mail først, på sine(a)bysine.com

.. Og ja forresten – I kan være heldige at vinde et sæt af lige netop disse rammer.. I skal bare skrive en kommentar i denne post – det kræver godtnok at I har en profil, men det er ganske gratis at oprette sig, og der er en masse lækre ting at kigge på.. Altså ikke kun mine.. 😉

7 thoughts on “Tiden flyver..

  1. Vil blot ønske dig tillykke med shoppen – og vil glæde mig til at se hvad du udvikler til den – og ikke mindst måske shoppe lidt digitalt.Håber du for en god succes med den :)Det jeg har set indtil nu, har jo ikke været ringe.

  2. Tillykke med at du er “gået i luften” med de lækre ting af høj kvalitet. 🙂 håber der er rigtig mange der syns det samme som jeg. Mange ting er jo gode at ha, selv om man ikke scrapper digitalt.

  3. Sine for fanden… tillykke med din butik. Genialt at du har fået lavet den, for du laver nogle fede ting… Jeg har en del gamle rammer, som jeg godt kan scanne ind når jeg har tid, hvis du er interesseret ?!?…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s