Pyh!!

Jeg har været på arbejde idag – ja, jeg er der egentlig endnu. Jeg havde rigtig regnet med at jeg skulle ha’ samlet op på alle mine ulæste blogindlæg idag (156 stk.) Jeg skulle sidde i kundecentret – troede jeg. Da klokken var 8.55 (vi åbner kl 9) og der stadig kun var een billetsælger på arbejde kunne jeg godt se hvad klokken havde slået. Jeg har således ikke fået læst et eneste indlæg, idet jeg først sidder på min pind nu (15.15). Vi har lukket ca. 10.000 mennesker ind idag, og op imod da knap 2000 vi lukkede ind igår, har der altså været godt med kul på! PYH!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s