X-factor..

Så er det i aften slaget skal stå. Danmark er delt i to.. Hvem vinder?!? Jeg har tilføjet en lille afstemnings ting her ude i siden.. Bare lige for at vejre stemningen. Ikke at jeg regner med at så mange når at stemme, men alligevel..

One thought on “X-factor..

  1. En lille rundtur i blogverdenen i pausen. Så du fik min stemme med i afstemningen. Må sige jeg hepper på Martin – men jeg stemmer nok ikke i den rigtige afstemning. Dine papirer er rigtig flotte. Jeg tror jeg henter dem i morgen!Tak for servicemeddelelsen ang. Zoo plakaten, jeg har faktisk allerede bestilt den et andet sted. Elsker det billede…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s