Pyh..

Uhh det er spændende det her. Der går næsten helt eufori i det for mig, når jeg trykker på upload knappen. Tænk hvis nogen kan lide mine papirer.. Ja tænk hvis nogen endda vil bruge dem.

Siden igår inden jeg gik i seng – nogenlunde samme tid som nu, har der været over 800 besøgende på min blog!!! Det er altså en rimelig stor omvæltning når nu det har taget mig godt 12 mdr at nå op på bare 4000. Der er ca. 200 mennesker ude i verden der har hentet mine papirer.. Både 200 på pastellerne og på de lyse tern. De sorte tern er der i skrivende stund 3 der har hentet, men de er også først lige lagt op.

Jeg er så overvældet over at opbakningen har været så stor, at jeg knap kan sove om natten. Det kværner rundt med idéer til nye papirer og elementer og hvad har vi.

I morgen skal jeg i kundecenteret og sikkert kede mig en smule, og jeg kan ikke engang have min computer med – den går kun i weekenden. Jeg er helt sikker på at statestik oversigten over mine downloads bliver kigget igennem riiimelig mange gange.. LOL

Håber I får en god start på weekenden!

3 thoughts on “Pyh..

  1. Stort tillykke :)Ja, selv må jeg jo “indrømme” at jeg er en af dem der har hentet ned.. og glæder mig til at bruge dem.Er lidt “underlig” og det at det er dansk, gør det ekstra “specielt” at sidde med :)De pastelle får jeg nok ikke brugt så meget, men det ternede 😮 :DTak igen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s