Hvorfor er glæden så kort..

Der gik nøjagtig 4 timer fra jeg tændte min bærbare til jeg igen var uden computer.. *støn*

Jeg tror dette er dødsdommen for computeren. Jeg gider simpelthen ikke bruge tid på noget der bare ikke VIL virke..

Jeg var på arbejde i weekenden og det var skønt at komme ud og få lidt afveksling fra skoldkopper og Disneyfilm som det har stået mest på her hjemme den seneste uge. Laura er helt ovenpå, men vuggestuen har lukket i denne uge, så vi er stadig hjemme.

Nu hvor Gåsen er frisk og hun er begyndt at se lidt mere normal ud, regner jeg dog med at vi skal lidt ud.. Og ja, måske endda en tur i Zoo.

Det er forresten rigtig farligt sådan at gå hjemme. Hvor kan man bruge mange penge uden at man kommer uden for en dør.. 😉
Jeg håber på at posten kommer forbi en af dagene med denne.. Jeg venter også en del fra Trendsales, så nu må posten godt snart komme.. 😀

One thought on “Hvorfor er glæden så kort..

  1. Ej hvor irreterende med den computer!! Du må igang med at spare op til en ny…. ligesom mig… det har vel taget en to tre år og opsparringen er stadig lidt tynd… der er for mange andre spændende ting at købe… så som en dejlig Ipod Shoffle… den har jeg nemlig også lige købt :-)Godt at Gåsen er frisk igen, så I kan komme ud og nyde det gode vejr i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s