Vild jubel !!!

Martin mener som så mange andre mænd, at computerproblemer fikser man selv.. Problemet er bare lige det der med at finde tiden til at sætte sig ned og finde ud af om det er harddisk eller bundkort eller hvad det nu er.. Jeg indså endelig at den tid kommer bare aldrig, så igår tog jeg skeen i næsten egen hånd og afleverede den bærbare til Zitech. De sagde at jeg nok først ville have maskinen efter påske, men sørme om ikke en flink reparatørmand ringede i formiddags og sagde at min maskine var rask. Den havde ikke fejlet noget videre hos ham, og på trods af at jeg testede at den stadig larmede og ikke ville starte op inden jeg afleverede den.
Anyhow – nu virker den igen. Jubii!!!!
Den stationære ligger dog stadig på langs. Søren var forbi med lidt forskelligt grej i sidste uge, men vi lagde ud med at brænde den nye strømforsyning af, og så var der lissom ikke så meget mere at stille op lige der. Næste skridt lyder på oprydning på “kontoret” så han kan finde ud af om der er noget galt med vores strøm.

Laura var i vuggestuen idag. Hun var frisk og glad da jeg afleverede hende efter en skøn nat uden opvågninger og vrøvl. Desværre ringede vuggestuen allerede kl 11 og sagde at jeg godt måtte komme lidt før og hente hende, for hun var bare så ked af det..
Jeg fik gjort mine ærinder færdige – bl.a. afleveret min ansøgning til Serviceøkonom uddannelsen. Da jeg så hentede Gåsen fik jeg en stormende velkomst, som dog hurtigt dampede af da hun fandt ud af at hun skulle GÅ hele vejen hjem.. LOL
Her hjemme er der dog ikke noget. Hun tudser glad rundt og lægger lidt puslespil imens hun synger “Se den lille kattekilling” og “Pjerrot sagde til månen”.

2 thoughts on “Vild jubel !!!

  1. Hvor herligt med en brugbar PC… weeee ;-)Den lille Gåseåse er nok bare vild med at være hjemme hos sig selv, og helt selv bestemme hvad man skal lege med ;-)Psssst, Mormor har lige købt et lille stykke tekstil til sit yndlings-barnebarn… :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s