Køn er hun ikke ligefrem..

Ja skoldkopper pynter altså ikke ligefrem på mit ellers skønne barn. Jeg tror heldigvis at vi er ovre de værste udbrud, men nu har vi nået klø-perioden. Jeg har investeret i sådan noget sprayværk med bl.a. zink i, som får hende til at se ud som om hun er blevet dyppet i en kalkspad. Heldigvis lader det til at hjælpe lidt så hun nogenlunde kan finde ud af at lade knopperne være.
Det er lidt ensformigt sådan at gå hjemme med skravlet, selvom hun er ret frisk. Igår var jeg lige ved at koge over, men Mette var min redning og ville gerne spise sushi med mig.. MUUMS!!
Vi fik en stak makier som bare var suuuper lækre, og lidt yakitorier til lige at fyle op med. Vi sluttede af med bananasplit som er en last jeg vist har arvet fra min mor..
Efter at ha’ slået mave lidt gik vi ned til Tante T og fik en dejlig kande te. Jeg købte lidt te med hjem, så min kære moder kan få en ordentlig kop næste gang hun kommer.
På hjemvejen fik jeg lige hentet et par billetter til snigpremieren på 27 bryllupper. En rigtig tøsefilm som jeg har lokket Theresa med ind og se.

3 thoughts on “Køn er hun ikke ligefrem..

  1. Åhr, den lille Gås… ja der er unægteligt kommet flere knopper siden vi var på besøg i lørdags ;-)Glæææder mig til den nye the, dejligt at du lige tænkte på mig 🙂

  2. Nårh det lille pus, håber ikke det klør alt for slemt, god bedring Laura! Jeg ved din mor vil sætte pris på noget godt te, hun har selv slæbt noget med herud, fordi hun ikke vil risikere, at blive udsat for mine 5 år gamle te poser endnu engang hehe!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s