Hjemme igen..

Så har vi været på posthuset og hente weekendens breve. Vores brevsprække er ikke ligefrem stor, så det er tit at vi må omkring posthuset. Heldigvis ligger det ikke ret langt væk, så det er ikke nogen stor udflugt.

Idag blev det til en lææææækker kjole jeg har købt på førnævnte Trendsales. Den er helt ny, men fra vinterkollektionen. Jeg fik den således til halv pris. 😀

Dagens næste projekt kan jeg først komme igang med når Gåsen får taget hul på sin middagslur. Vasketøj!! Normalt vasker vi altid i weekenden, men vi var løbet tør for vaskemiddel, så på vores lille udflugt for lidt siden var vi også lige omkring Føtex. 5 x Biotex for 99,- blev det til, så nu er jeg klar til at gå i sving.

Jep – der er nok at gå igang med. *suk*

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s