Nyt hus!!!

Home sweet home!!

Vi har fundet det fedeste hus.. 4 store rum fordelt over to etager samt en uudnyttet tagetage som godt kan bruges til beboelse. Huset ligger på Frederiksberg, så alt er perfekt.. Jeg glæder mig meget til at vise det til Gåsen, for hun har ikke kunnet se det da hun jo har været i Kolding i julen. Jeg har således selv stået for flytning og indretning.. Jeg håber bare det falder i damens smag.. Martin kunne godt ha’ ønsket sig lidt andre vægfarver, men på grund af den hurtige indflytning må det være et to-do projekt.. Jeg ville gerne ha’ haft lidt potteplanter og sådan til vinduerne, men det må også vente lidt.. Nu skal vi lige ha’ nytåret overstået.

Er det ikke flot!?!
Laura fik dette fantastiske dukkehus af bedsterne og al inventar af mormor og morfar. Hun ved det ikke endnu, for vi kunne ikke pakke det ud da vi var i Kolding, hvis vi også skulle gøre os forhåbninger om at have det med hjem igen..

Posted by Picasa

6 thoughts on “Nyt hus!!!

  1. Der snød du godt nok – jeg troede først, at huset var i målestok 1:1 ;-DSikke et skønt dukkehus, lillepigen får – hun bliver garanteret rigtig glad for det. En supergod gave, der kan holde i mange år.Håber i øvrigt, I har haft en god jul – og at I får et godt og lykkebringende nytår.

  2. Nøj, for et lækkert hus. Håber at Laura får leget lidt mere med sit end Victoria har leget med sit dukkehus, men jeg håber stadig at når hun bliver lidt ældre, sååååå

  3. Ajjj, hvor er det fiiiint. Jeg så det jo uden på kassen, men det er super IRL. Glæder mig til at høre om hvordan det går når hun nu ser det lige om lidt :o))

  4. Ja jeg troede også lige I skulle flytte – god joke og FINT hus, det kan hun da KUN være blevet glad for.Der må da være et fint LO under opsejling af Laura der leger med dukkehus.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s