Spiringsupdate – 4. uge

image

I vinduskarmen vrimler det stadig med spirer, og der har ikke været nogen mord på det seneste.  Jeg er begyndt at se frem til lunere vejr, så jeg kan få frigjort min vinduskarm igen. 🙂

image

Nogen af basilikummerne er flyttet ud hvor tomaterne plejede at stå, og ellers så skrider det lystigt fremad. Både timian og den bredbladede persille skyder godt i vejret, og jeg begynder at kunne fornemme de endelige planter. De fik en smule gødning i weekenden, men jeg synes nu ikke det har ændret på noget.

image

Rosmarinen er stadig en smule tam at se på, men dem der er der hygger sig vist stadig fint – også de har fået de første “voksenblade”, omend de stadig er noget skravlede.

 

image

Jeg er lidt bekymret for mine petuniaer, for selvom de vokser fint, er de meget tynde i stilken nede omkring jorden – er der mon en der ude der ved om jeg kan gøre noget ved det? Jeg er stadig utilfreds med plantebakken og det tilhørende jord, men da de virker så skrøbelige, tør jeg ikke rigtig flytte dem.

image

De to sidste black cherry som endnu ikke er blevet ompottet hygger sig fint sammen med de andre spirer i vindueskarmen.

image

Den udpottede black cherry har vist heller ikke noget at klage over – det er den der ser ud til at have det bedst. 🙂

image

Der har været lidt køligt på altanen den sidste uge, så jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt mine store tomater klarer den. Bladene er blevet meget mørke men med lidt lyse spidser her og der, de virker dog stadig spændstige.. Ja altså på nær de første kim-blade som hænger lidt, men de er vel heller ikke rigtig til noget mere..

image

Nå, vi må se hvad der sker.. Går det helt galt har jeg heldigvis stadig nogle frø på lager. 🙂

image

 

2 thoughts on “Spiringsupdate – 4. uge

  1. Ingen gode råd herfra ang. petunia 😉 At bladene bliver mørkere frønne, tror jeg nu er et godt tegn. Tror de er mere robuste 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s