Amazing Space..

I julegave fik jeg af min søde kæreste, et dejligt oplevelsesgavekort til Amazing Space, som er den skønhedsklinik der ligger under D’Angleterre i København. Hotellet har de seneste år været under kraftig renovation, og kælderen er ikke gået udenom.

Det er svært at lade være med, at blive lidt overvældet, når man ikke engang når at tage i døren, før den bliver åbnet af den uniformerede portier. Inde i hallen er der smilende receptionister, som gladeligt følger dig på vej.

I kælderen er der flot med store sandfarvede fliser på væggene, tunge gardiner og lækre trægulve. Stilen er holdt hele vejen igennem, med kontraster af forskellige lilla nuancer, og selvom der dufter lige lovlig meget af duftlys, når det aldrig at blive ubehageligt.

Jeg kom i god tid, og det venlige personale henviste mig til de bløde stole, hvor der var fri adgang til helsete, vand og nødder. Jeg fik dog ikke lov til at sidde længe, før den søde Rikke kom ned til mig. Jeg havde betilt en Amazing Face – Clean samt en manicure med lak, så vi skulle lige lak-sortimentet igennem inden jeg blev lagt på briksen.

Udvalget af lakker var egentlig lidt tamt, særlig fordi jeg ikke havde planer om at ramme de røde-lyserøde nuancer. Heldigvis havde de selv opdaget en blandingsløsning, som var lige i skabet til den kjole jeg skulle have på til brylluppet. Med det på plads kunne jeg med ro i sindet lægge mig på briksen, og lade Rikke udøve sin magi.

image

Ansigtsbehandlingen var skøn, og jeg var i trygge hænder hele vejen. Jeg har tidligere på en anden klink prøvet, at mit ansigt nærmest føltes som et stort krater efter endt behandling, og jeg nærmest skulle afsætte en hel uge efterfølgende, før mit ansigt igen var præsentabelt – dette var absolut ikke tilfældet denne gang. Rikke var top professionel, og selv de genstridige urenheder blev taget nemt og næsten smertefrit.

Da mine 55 minutter var gået, satte vi os ud til manicurebordet, hvor mine negle fik den helt store tur. Jeg skulle egentlig have haft en topcoat på, som havde givet mine negle et grønligt skær, der ville passe perfekt til kjolen jeg skulle have på, men i sidste øjeblik valgte jeg det fra, således at jeg gik der fra med smukke velfilede kul-sorte negle. Lakken var en shel-lak som er super slidstærk og tørrer flot op. Shel-lak er i modsætning til almindelig neglelak fleksibel, og skaller derfor ikke af på samme måde. Holdbarheden er helt op til 3-4 uger, alt efter hvor hurtigt dine negle vokser.

Til ansigtsbehandlingen hørte der en “skønhedsdrink”, som godtnok så noget faretruende ud. Indholdet var bl.a. æble, selleri og tang. Smagen bliver jeg nok aldrig rigtig forfalden til..

image

Alt i alt var det en rigtig hyggelig eftermiddag/aften, hvor jeg virkelig følte mig forkælet. Amazing Space kan klart anbefales! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s