Frost i Glostrup Bio

Som tilflytter til Glostrup Kommune, får man en indflyttergave af kommunen. En del af denne gave, var to billetter til Glostrup Bio. En rigtig fin lille gave, som gør, at tilflyttere får et nærere forhold til deres nye by. Det måtte andre kommuner også godt indføre. 🙂

Jeg har aldrig tidligere været i Glostrup Bio, og egentlig havde jeg ikke den store tiltro til biografen, men den havde fået helt okay anmeldelser af “de indfødte” så jeg tænkte at jeg ville give det en chance. Vi besluttede derfor, at vi ville ind og se Frost – Gåsebarnet, P, Ps mor og jeg.

Biografen er faktisk rigtig hyggelig. Den er drevet af frivillige fortrinsvis lidt ældre mennesker, som med højt humør styrer både kiosk og filmfremvisning. Det lader til, at det fungerer fortrinligt, det giver i hvert fald en varm atmosfære, fordi man kan mærke, at personalet er der, fordi de rent faktisk gider.

Vel udstyret med popcorn og sodavand i flasker begav vi os ind i salen. 3D brillerne vi fik, var af den rare slags, med bløde stænger, som ikke klemmer over ørerne, dog kan de godt blive lidt tunge hen mod slutningen. Da vi fik os bænket og forfilmen startede, stod det dog klart, at der var noget galt med mine og Gåsens briller, så jeg måtte ned, og se om ikke vi kunne få dem byttet  – det kunne vi heldigvis godt.

Der var desværre ikke nok børnebriller til alle de fremmødte børn, så Gåsens er i voksenstørrelse – de var lidt store til hende, men hun tog det med højt humør. 😉

image

Da filmen gik igang var vi på plads, allerede halvmætte af popcorn, men vi glædede os. Vi havde set et par sjove trailers, så forventningerne var høje.

Filmen var virkelig god. Sød og virkelig sjov med en tilpas blanding af magi og “virkelighed”, og så naturligvis en god portion kærlighed, men også intriger, fra en kant som jeg selv i hvert fald ikke havde set komme.

Har du ikke allerede set den, kan jeg helt bestemt anbefale, at du går ind og ser Frost. Den går i de fleste biografer, i hvert fald en uges tid endnu.

Vi skal have den på DVD når den udkommer – vi nynner alle stadig med på snemandssangen. 🙂

Ps: Måske har børn på Vestegnen mere pli end på Frederiksberg – i hvert fald var der, på trods af en pænt fyldt biograf, hvor 3/4 var børn, overraskende stille under filmen. Der var ingen snakken eller endnu værre, unger som måtte op og løbe rundt, som jeg ellers flere gange har været vidne til på Frb.

Det var skønt at slippe for!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s