Genbrug..

Da jeg i morges forvildede mig ind på H&Ms website faldt jeg over dette grønne highlight..

HM1

Jeg blev nysgerrig, og klikkede mig længere ind..

Det viser sig, at du nu kan bruge din H&M butik som tøj-genbrugsstation.. Vidste du det?

Hver dag må du, aflevere op til to poser tøj i butikken, som så vil blive samlet sammen, håndsorteret og genanvendt. Noget vil kunne genanvendes som det er, andet bliver skåret til klude og kan det heller ikke det, kan det laves om til isoleringsmateriale.. Er det helt ad helvede til, bruger de det til udvinding af energi således at intet – INTET går til spilde.. I like!

HM

H&M.. I får sgu mit aflagte tøj fremover.. Bum!

Besøget på H&Ms side kom sig egentlig af, at jeg i gennemgangen af mine feeds på Bloglovin’ endnu en gang fandt ind på Anyas blog. I dag har hun postet et indlæg om H&M Homes julekollektion, og jeg blev så betaget, at jeg måtte ind på siden og se på sagerne med egne øjne..

 

Præcis sådan skulle der se ud, hvis jeg skulle holde jul i en bjælkehytte i Sverige eller Nordnorge.. Hold op hvor ser det hyggeligt ud!! 😀

Du kan se flere billeder på Anyas blog, eller besøge H&M og lede efter dem selv. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s