Mere stjerneregn..

image

Som nævnt tidligere, er jeg mere en stjernepige end en nissepige, og som juledagene skrider frem, kommer der da også flere og flere stjerner ind i vores hjem. Da jeg købte ind til min juleguirlande faldt jeg nemlig også over en masse stjernestrimler. Stjernerne herover er lavet af strimler fra Panduro, og modellen er ret økonomiske i forhold til de tredimensionelle stjerner, da man kun behøver 4 halve strimler til denne version. Jeg sluttede af med et stykke garn og en træperle.

image

Denne stjerne er slet ikke økonomisk. Der skal hele 12 strimler til, og det er med at holde tungen lige i munden. Vejledningen kan du finde HER.

2013-12-07 10.53.17-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s