Gift ved første blik?

Følger du med på DR?

Projektet går ud på, at en flok specialister fundet seks singler, og sat dem sammen to og to. Parrene kender ikke hinanden, og de mødes første gang på rådhuset, hvor de skal sige ja til hinanden.

Vi er efterhånden nået til 4. afsnit, og de har netop overstået deres bryllupsrejse. I næste afsnit skal de så flytte sammen.

Projektet løber over 4 uger, og hvis kærligheden opstår i det tidsrum, er projektet en succes. Er der ingen kærlighed, bliver de skilt igen efter de fire uger.

 

Jeg synes det er interessant at se, hvordan de medvirkende kommer ind på hinanden, og for fleres vedkommende oplever en spirende forelskelse. De er jo sat sammen med mennesker, som de ikke selv har valgt, og måske heller aldrig ville vælge, hvis valget havde været op til dem selv.  En arrangeret ægteskab i bedste forstand.

Jeg synes at specialisterne har været gode til at finde deltagere, som har noget at byde på. De lever spændende liv og virker generelt som nogle gode bud på “svigermors drøm” – både de kvindelige og de mandlige deltagere. Mit favoritpar er uden tvivl Jonas og Lykke. De virker dejlig spontane og løsslupne – og at Jonas lægger ud med at smøre bryllupslagkagen ud i Lykkes ansigt lægger vist stien meget godt.  Jeg håber virkelig, at de to bliver seriens succeshistorie, for de er bare så dejlige sammen.

Mie og Simon er også helt vildt søde sammen. Sådan lidt uskyldige, og langt mere praktiske end Jonas og Lykke, men stadig kærlige og hengivne. De må også meget gerne blive sammen for min skyld. 😀

Mette og Martin har jeg ikke så store forventninger til. Han virker lidt tør, og hun ser det alt for meget som et eksperiment, men hvem ved, måske spirer der noget, som bare ikke er kommet op til overfladen endnu.

 

Jeg skal i hvert fald se med fremover!

Du kan se med online HER.

One thought on “Gift ved første blik?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s