Links jeg faldt over idag..

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg snart skal flytte, og i den forbindelse surfer jeg for tiden internetttet og særligt Pinterest tyndt, for at finde gode indretningsideer. Jeg falder også jævnligt over små projekter, som jeg kan fordrive de lange vinteraftner med, og dette indlæg er et par af dem der har bidt sig fast..

Kartoffeltryk – jo, det holder stadig!
Billederne er lånt HER
Noget til væggen..
Billedet er fundet HER
Ledningsopbevaring..
Billedet er lånt HER
Sjove guirlander..
Billedet er fundet HER – i øvrigt en fantastisk blog!! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s