Årets gang..

Udsigten fra Gåsens værelse er nu meget fin.. Vi bor lige på grænsen hvor by bliver til forstad, og det er nu meget rart, når man gerne vil have noget pænt at kigge på.. At huset på den anden side af vores baggård tilmed er ganske nydeligt, er jo kun et plus.

I Gåsens klasse har de fået til opgave, at skulle tage et billede fra deres vindue, hver den første søndag i måneden. Vi missede en enkelt (februar), og det aller første er tage inden hun fik opgaven, og derfor fra et helt forkert vindue, men det er nu meget sjovt at se hvordan det forandrer sig derude.. Det ville dog være løgn at sige, at jeg ikke glæder mig til det hele bliver grønt igen.

KOM NU FORÅR, åhh hvor jeg savner dig!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s