Udflugt #2

Denne gang gik turen til Københavns Zoo.

Jeg må med skam indrømme, at jeg kun har været der en enkelt gang siden jeg stoppede der i 1210, og Laura har flere gange heppet, men jeg synes bare at det er sååå dyrt. 390,- for 2½ person er jo også en slags penge..
Nåmen denne dag skulle det være. Vejret var godtnok lidt overskyet og temmelig koldt, men vi væbnede os med vinterstøvler og tykke trøjer og drog op på toppen af Valby bakke.

Der er sket lidt siden jeg var der sidst – Isbjørnene i Zoo har endelig fået nyt andlæg – Den Arktiske Ring, hvor også sælerne og nogle fugle er flyttet ind. Det var et længe ventet tiltag og deres nye hus er virkelig flot!

Læs mere »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s