Dinner Date #3..

Dinnerdate traditionen lever stadig.. 😀

Det var igen Ps tur, og han havde tænkt mange lange tanker, for at udtænke noget rart.

Forretten denne gang var en dejlig anretning med hjertemuslinger i en suppe af bl.a. Pernod.. Det var rigtig mams, dog var muslingesmagen meget sart – måske blåmuslinger ville ha’ smagt lidt mere igennem..

En lille mellemret blev hurtigt kreeret i form af ristet brød med blød cremet gedeost.
Jeg er ikke fan af fast gedeost – det smager lidt for meget af uld i min mund, men den bløde her fra Tebstrup er nu dejlig.

Mit køkken er ikke kæmpe stort, men jeg synes det virker meget godt, P mente dog, at jeg i den grad manglede gryder..

Alt var i brug – Alle gryder, panden og et enkelt ovnfad, ovnen kørte og alle blus bankede derud af – det var med at holde tungen lige i munden, og jeg blev næsten helt svedt ved at kigge til, men vi havde jo ikke travlt, og kunne heldigvis skylle ned med lidt rødvin når det blev for meget. 🙂

Til hovedret fik vi fantastisk lækker lammekrone serveret med knust kartoffel, saltbagte skalotteløg (MÅMS), ristet blomkål og rødvinsbraiserede svampe.
P havde lagt kryddersmør med persille og sennep under fedtkanten på lammet, som efterfølgende blev brunet i olie med timian og hvidløg. Der var også en dejlig Bordelaise sauce ved siden.
Hold nu fast det var lækkert!! Kødet var smeltende mørt og flot rosa, og tilbehøret var lige i skabet!

Portionen var lidt i overkanten, så vi måtte lige have en lille slå-mave pause halvvejs igennem, men spises skulle det sgu! Fik jeg sagt, at løgene var overdrevet lækre? Jeg må lige høre ham, hvor længe han gav dem.. 🙂

Desserten denne gang var en sjov pæresuppe med hvid chokolade, vanille og anis. Den blev serveret over en parfait af karamel og mascarpone. Tilbehøret var super sprød langtidsbagt marengs cognacbraiseret ananas og blåbær.

Alt i alt endnu en dejlig aften i skønt selskab og med dejlig mad og vin.

2 thoughts on “Dinner Date #3..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s