Laksefarvens genopstandelse..

Heh.. Jeg fandt jeg pludselig mig selv sidde og overveje om min næste kontrast indretningsfarve skulle være orange.. ORANGE!!

 Jeg tror bare at jeg lader den idé ligge der.. Jeg er slet ikke færdig med grøn endnu!

I min blog feed kan jeg dog se, at det er oranges lillesøster koral, som er en af de næste nye hotte farver.
Er det bare mig, eller er koral bare en mere hip måde at sige laksefarvet?!

Endnu et trip down memory lane minder mig om en fantastisk oversize trøje med flagermusærmer, som min mor syede.. Den var sart laksefarvet med en flot kat med strittende knurhår liggende midt på maven. Trøjen var noget af det smukkeste jeg havde set, og jeg var sikker på, at den skulle jeg gå i, når jeg engang kunne passe den.. Det var vel sidst i 80’erne vil jeg tro..
Jeg nåede aldrig rigtig at kunne passe den, og det er nok også meget godt, men måske lige netop DEN trøje ville høste hyldest på dette forårs catwalks.. 😉

Hvornår skelner man forresten imellem laksefarvet og fersken? Og dækker koral begge betegnelser og hvad med “nude”?

Ohh well.. Det emmer af forår, uanset hvad vi kalder det..

Norske Kaspara er “queen of coral”, se bare her hvor fint.. 🙂

One thought on “Laksefarvens genopstandelse..

  1. Kan slet ikke huske den bluse 😉 Ordet "laksefarvet" får alt til at stritte på mig…… har aldrig kunnet li den farve. Den var da fremme i alt sin pragt for bare et par år siden…. men noget kan godt accepteres hvis det er i svage nuancer :))Fine billeder!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s