Jeg ønsker mig..

Dem her!

Jeg kan rigtig godt lide Kählers designs, og jeg elsker de lidt støvede glasurer.. Deres juletræer har jeg dog sådan et lidt akavet forhold til, for selvom jeg godt kan se, at det er juletræer, så synes jeg altså, at de minder lidt for meget om store butt-plugs til at jeg vil have dem stående fremme.. There, I said it! Undskyld Kähler, men det gør de altså.. 😉

Botanica vaserne derimod.. De er fine, og de kommer også i stor version..

Og skulle de finde på at lave dem herunder i en vaseversion, så vil jeg helt sikkert gerne investere..

Har jeg noget med vaser? Ja, det har jeg vist nok.. 😉

One thought on “Jeg ønsker mig..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s