6. december..

Så gik endnu en dag.. De flyver afsted for tiden, og før man får set sig om, er julen vel overstået..
Idag var en af de der mandage, hvor man ikke rigtig helt når at få et ben til jorden – i hvert fald sådan rent arbejdsmæssigt.. Jeg måtte i hvert fald gå hjem med flere åbne sager end jeg bryder mig om. Så er det jo dejligt at man kan komme hjem og koble fra.
For tiden har jeg en kjoleting på pindene til Gåsepigen..
Oprindeligt havde jeg en opskrift som jeg gik efter, men jeg syntes ikke rigtig at det blev så pænt da jeg først kom igang, så det er endt som noget helt andet.. Jeg må tilstå, at jeg er temmelig spændt på, hvad det bliver når det engang kommer af pindene.

Det startede sådan her:Maries Kjole - Rasmilla

På billedet er den jo rigtig sød, men i mine hænder blev det bare aldrig helt det samme.. Det er endt med, at jeg faktisk kun har brugt toppen – altså den stribede del.. Resten er blevet ren ret, men med lidt hulstrik agtigt noget.. Nu må vi se hvad det ender med, og om det er noget der kommer til at se dagens lys.. 😉
Opskriften og garnet er købt hos http://www.rasmilla.dk/ af Sanne, som virker utrolig flink, og yder super service!
Garnet jeg har brugt er “Rasmillas luksusgarn” og det er rigtig rart at strikke med – jeg er spændt på at se hvordan det arter sig efter vask.. Til trods for de friske farver på billedet oven for, er de fleste af farverne på Rasmillas farvekort ret naturlige og dæmpede, og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang at jeg har købt garn af Sanne.

2 thoughts on “6. december..

  1. Jamen, det bliver da spændende, hvad det ender med 😉 Jeg har også den model på min to-do liste. Jeg er også ret begejstret for Rasmilla´s ting.

  2. Veeeery exciting.. :)Jeg har også opskriften på "Fiona" liggende, som jeg glæder mig til at komme igang med, men lige nu er der andre ting der står højere oppe på to-do listen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s