Jeg har scrappet!

Det er ligefør det er ved at blive en hel trend det her.. Diana gør det, og nu pludselig også jeg..

Jeps.. Der bliver scrappet rundt omkring i de små hjem igen. 😉 Det må være vejret. 😛

Det er nu vældig simpelt mit layout. Kun billede, papir, lidt splat og lidt tekst.. Det var lige hvad jeg kunne mande mig op til. Nåja og så en af de hersens solar flairs som Fruit Loop Sally har begået. Love it! Resten er et halvgammelt, men fantastisk kit der hedder est. fra Paislee Press og Taylor Made og kan købes hos Oscraps.
Layotet blev til da jeg fandt en lille udfordring på Oscraps forum hvor man skulle bruge det gyldne snit som inspiration. Der var også nogle glimrende eksempler på, hvordan det fuldstændigt kunne ændre dynamikken i et billede. Tjek det ud. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s