En rigtig dejlig dag..

Ja altså godtnok havde vi lidt startproblemer, idet Laura mente at der skulle være fest sådan ca. kl. 5.. Klokken halv syv slukkede hun selv lyset og faldt i søvn, så da vækkeuret ringede kl 7 var hverken hun eller jeg mange basseører værd.
Vi valgte derfor at holde lidt fri, og brugte dagen på, først at hygge med en lille tyvstart på Skibet i Skilteskoven. Da vi var kommet i tøjet tudsede vi i byen. Jeg havde besluttet at vi i år skulle have et fancy ceder juletræ, og da vi altid pynter juletræ første søndag i advent, var det ved at være på tide at få fundet sådan et.
Vi fandt et rigtig fint et, som Laura godkendte, og var meget begejstret for at hjælpe med at transportere hjem. Det er ikke sådan ligetil at få et træ hjem på cykel. Vi var ikke sååå langt hjemmefra, så enden blev at vi satte træet (med klump og potte) i Lauras cykelsæde. Laura sad så på min plads, men omvendt, og holdt fast om træet. Jeg trak.
Vi nåede helskindede hjem, og tilmed med en kommentar om at det var et flot juletræ. 😀
Hele dagen forløb uden de emotionelle udsving vi ellers oplever en del af her hjemme for tiden. Laura var i strålende humør, og dermed var jeg også.
Nu må det bare gerne se at blive søndag, så vi kan komme igang med at jule for alvor! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s