Opdatering.. ;)

Ja, så er det vist på tide igen..
Joe, jeg scrapper da af og til. Her er de seneste kreationer..

Til dette LO var emnet “This is me” og da man helst skulle være lidt anonym blev det til dette layout. 😀

Credits: Papir, svampe, snor og alpha er fra K Studio – Little Daydreamer, ukrudts stempel er fra mig selv og kan købes HER. Elefanten er fra lavet af firmaet Rubbabu og kan bl.a. købes i Zoo Kbh. 😉 Fonten hedder Pea Jordan.

Til dette layout skulle man scrappe et billede man var glad for at ha’ nået at få med. Jeg valgte dette af en ganske lille gås.. 🙂

Credits: Alt er fra et collab kit der hedder “A moment in time” og kan fåes hos Afterfivedesigns.com

Her skulle man scrappe en sang som man mente gav mening. Jeg har scrappet Aerosmiths “Don’t want to miss a thing”. Jeg har scrappet den før men jeg mener stadig at den på bedst mulige måde beskriver den følelse man har inden i som nybagt mor. Jeg kan stadig blive helt rørstrømsk når jeg hører den.

Credits: Bling er fra Jofia Davoe, alt andet er fra collab kittet “Sing sing a song” fra Shabbypickledesigns.com.

Her skulle man gå tilbage i tiden.. 80’erne var ikke lige min kop the, så jeg valgte en lidt anden vej.. 😉

Credits: Alt er fra “Flashback” collab kittet som kan købes hos Shabbypickledesigns.com

Hvad er der ellers sket.. Hmm.. Jo, Laura startede i skovbørnehave i fredags. Det er en tilbud ungerne i hendes sædvanlige børnehave får, at man kan komme i skoven fast, når der ellers er plads. Nu var det så Lauras tur, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for!

One thought on “Opdatering.. ;)

  1. Hej Sine.Tak for linket, vil kigge lidt nærmere på det men ser bestemt lækkert ud.Du må have en dejlig sommeraften

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s