Ny jakke..

Min mor mente at jeg trængte til noget mere journaling på mine layouts, og det kan hun vel et eller andet sted have ret i. Mit problem er bare at jeg er rigtig dårlig til at huske kameraet når vi skal nogen steder, og de billeder jeg tager bliver derfor oftest taget der hjemme og er gerne temmelig opsatte og med dårligt lys og samme baggrund som altid og..og..og..

Ja jeg ved det godt.. Undskyldninger!! Jeg vil prøve at oppe mig – er du så glad mor? 😉

Se her.. Jeg har allerede lavet det første med tekst. Billederne er godtnok stadig lidt opsatte, men der er i det mindste en mening med galskaben.

Det jeg prøver at portrætere er den fine frakke vi(jeg) bl.a. købte, for et tilgodebevis vi havde for nogle julegaver Gåsen havde fået som vi(jeg) valgte at bytte.

Jeg synes bare hun ser SÅ kær ud i den. Også selvom hun lidt mister halsen og den stadig er liiiige bred nok over skuldrene.
– og så passer den bare perfekt til det bløde halstørklæde mor strikkede sidste år.

Tak for julegave til Bedsterne!!
Og tak for den gode webshop service hos Katholt.

3 thoughts on “Ny jakke..

  1. JA, jeg er glad :-))Lækkert LO, og mon jeg skulle lave nye pon-poner til det halstørklæde, for det vokser Gåsen jo ikke lige ud af med det første 😉

  2. Så skønt! Både layout, farver og din yndige datter. bliver nødt tl at spørge dum – men laver du dine sager i hånden, eller digitalt? Og lige gyldigt hvad svaret er, kan jeg slet ikke forklare nok, hvor imponeret jeg er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s