Tålmodighed er en dyd..

Her er det seneste layout. Vi skulle lave journaling fra hjertet og bruge noget “artsy”. Jeg har forsøgt at lave et layout jeg kunne forestille mig at have hængende på væggen og jeg er pjattet med resultatet. Jeg elsker den måde Laura “popper” ud af billedet, og at fotoet er så stort.
Fotoet har jeg godtnok brugt før, men det er stadig et af mine favoritbilleder.. 🙂

Til udfordring #3 skulle vi lifte det LO som vi uploadede til et galleri som det første. Mit første LO i et galleri var dette. Reglerne for liftet var ret frie idet vi bare skulle bruge det samme billede og den samme tekst, så jeg gik i den modsatte grøft og lavede et layout hvor jeg brugte en af mine egne templates. Så hvor det gamle layout var mere freestyle er dette snarere sådan typisk scrapbook agtigt. 🙂

Så var der udfordring #2.. PYH!!! Diana og jeg skulle lave det sammen, og det var bare SÅ frustrerende at være den der ikke lige sad med layoutet. Vi brugte MEGET lang tid på det, men desværre var det mest på at vente og lede efter de rette elementer.. ØV! Vi er dog begge meget glade for resultatet så det var besværet værd. 🙂

Endelig er vi fremme ved den første udfordring vi lavede.. Vi skulle rive et billede i mindst tre stykker og så skulle der være journaling på layoutet. Jeg lånte det fantastiske billede af Catarina hvis blog jeg er skabslæser på. Hun tager nogle smukke stemningsfyldte billeder og fortæller hyggelige historier fra hverdagen.. Og så poster hun også nogle dejlige madopskrifter i ny og næ. 😀
Catarina ved selvfølgelig godt at jeg har lånt billedet, for jeg spurgte om lov først.
Teksten på layoutet er egentlig slet ikke det jeg først havde tænkt mig. Oprindelig ville jeg ha’ fundet et citat om naturens kraft men jeg kunne ikke rigtig finde noget der passede. Endelig snublede jeg over dette gamle Kim Larsen nummer som egentlig ved gennemlæsning passede påfaldende godt. “Statsminister fruen ku’ gå i spagat” morede jeg mig især over.

Nå.. Det var alt for denne gang.. Nu må de da også snart ha’ postet den udfordring..!!!

4 thoughts on “Tålmodighed er en dyd..

  1. Wow hvor er det nogle flotte layouts i skønne farver, en god ide jeg skal huske med at rive et billede i 3 stykker, ser kanon ud

  2. Hey du, hvor er det skønt at se noget fra dig… og ikke bare noget, men noget smukt. Hvor er det et godt billede af Gåsen, på det øverste LO.Dejligt at se at du stadig kan blogge 🙂

  3. Smukke smukke layouts! Det første layout har et dejligt mix af “artistic elements” og tekst. Jeres fælles layout er så unik og skægt fundet på. Det er imponerende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s