Buhuu…

Æv altså.. Mit minikit for sidste uges udfordring klarede desværre ikke cuttet.. Lige nu er jeg naturligvis super træt af det, og synes klart at der var nogen af de andre der burde være røget før mig.. LOL
På trods af dette har det været inspirerende at være med, men en runde hvor reglen er, at der ingen regler er, har ikke lige været min stærke side.. Lidt det samme som at skulle skrive fristil i skolen.. Øv! 😉

Til gengæld gik jeg videre i template runden så der er stadig håb forude.. LOL

Både kit og template ligger som freebies i min shop.. Dog kun indtil næste søndag.. 🙂

3 thoughts on “Buhuu…

  1. Ja, kom tilbage! Du er dygtig! Og templates’ene røg da lige ind på min harddisk :O) Følger dig spændt de næste (forhåbentlig MANGE uger).Inspirerede hilsner fra/Sofie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s