Feel good chick flick.. :D

Jeg var inde og se 27 dresses (27 bryllupper) med Theresa her til aften. Det var bare en rigtig kær film. Nu har det aldrig været nogen hemmelighed at jeg er til chick flicks, og Theresa er bare den helt rette til den slags. Nina er også god, meeen lidt sværere at få en aftale i hus med.. 😉

Skal vi holde os til filmen var den sådan i genre med The Holiday som bestemt også er et kig værd. Ikke mindst på grund af den fantastiske “himmel” over pigernes seng, som jeg ville ønske jeg kunne genskabe over Lauras seng.. 27 dresses havde samme tøse-romantiske stemning, hvor der er noget som er dumt og uretfædrigt, men hvor “prinsessen” selvfølgelig får sin prins til sidst.. 😀

Se den.. Hvis ikke for andet, så for ham her.. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s