Bling..

Idag har jeg taget min splinter nye bærbar med på arbejde.. Jeg skulle lave lidt halløj for Martin i Photo Shop, som jeg havde regnet med ville tage det meste af dagen. Jeg var dog færdig allerede 10.30..

Jeg nåede nu aldrig at begynde at kede mig, for jeg kom i tanke om, at jeg da lige kunne lære at lave en blinky. Sådan en lille blinketing man kan have i sin signatur, eller ude i kanten på sin blog du ved.

I mangel af bedre har jeg brugt min blogheader som motiv. Resultatet blev således..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s