Post-Chickenpox

Ahh.. Jeg glæder mig SÅ meget til at få “tømt” min gamle harddisk. Jeg føler mig virkelig begrænset af de få midler jeg har på denne maskine, og jeg synes ikke rigtig der er noget af det der er i butikkerne jeg bare MÅ eje.. Har jeg overset noget?

Billederne her er af Gåsens skoldkopper. Det lille er taget imens de var i fuldt flor, og det store er efter det værste er overstået.

Materialerne er de samme som i forrige post, med en lille freebie quote fra designerdigitals.com.

2 thoughts on “Post-Chickenpox

  1. Om du har misset noget i butikkerne ? Aner det ikke, har ikke været på digi-shopping siden januar, har ikke engang været ude og lure…Flot lo, gad vide om ikke også jeg har nogle skoldkoppebilleder et sted der skal scrappes….engang…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s