Scraplift..

Idag har jeg forsøgt mig med et scraplift.. LO’et jeg har liftet er Ida fra CatScrap’s og ligger her

Resultatet ved jeg ikke helt hvad jeg skal synes om, men originalen var jeg nu heller ikke sådan vildt vild med. Jeg syntes bare det var en sjov idé og fik lyst til at prøve den. Om ikke andet så er det et billigt LO. Det eneste jeg har brugt er pilene, som også er fra Ida og så nogle overlays fra DSP. Resten er lavet “i hånden”.. Hurra for Photoshop!!

Billederne tog jeg igår, og jeg kommer nok til at scrappe dem igen. De viser hvordan Laura danser og danser inde på værelset til Kaj og Andrea som brager ud af hendes nye CD-afspiller som kom netop igår.


Er den ikke bare super flot!! Eller i hvert fald tøset.. 😉 Det vigtigste er at Laura er glad for den, og DET er hun!!!
Jeg optog lidt film samme tid som jeg tog billederne..

4 thoughts on “Scraplift..

  1. Hold da op, det er godt nok noget anderledes. Men også ret fedt, på en eller anden måde :-)Tillykke med gåsens fødselsdag, forleden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s